935811488
Oficina: C5b/060

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des de 2011 sóc la responsable de Comunicació del CREAF. Entre les meves tasques cal destacar la definició de l'estratègia de comunicació de CREAF, l'elaboració de material institucional, la gestió de la comunicació interna i externa, el suport als investigadors del centre en la realització de workshops, seminaris i jornades tècniques, l'elaboració de plans de comunicació específics de projectes nacionals i internacionals, o la gestió de bases de dades de públics d'interès. A més, coordino els continguts i l'estratègia de pàgina web institucional, del bloc de notícies i de diferents canals a les xarxes socials. Amb el meu equip liderem la comunicació de projectes estratègics de ciència ciutadana com són Mosquit Alert, Alerta Forestal, COS4CLOUD i l'Observatori de Papallones Urbanes MBMS, i coordinem la plataforma de difusió del coneixement Prismàtic.

Durant la meva trajectòria professional he treballat vinculada sempre a l'àmbit de la divulgació de la ciència i de la comunicació corporativa de centres de recerca. He treballat com a redactora científica a l'Àrea de Comunicació de Hospital Clínic de Barcelona (2007), al Centro Cochrane Iberoamericano (2008) i com a promotora científica al el Centro Tecnológic GIRO (2008-2010).

Col·laboro amb el programa Avui sortim, de RNE, tant en l'època en què el va dirigir i conduir la periodista Samantha Villar, com a continuació. He col·laborat amb Els Matins de TV3, coordinant la secció de crisi climàtica, i amb el programa de ràdio Sapiencia de La Xarxa, coordinant la secció de medi ambient. Sóc sòcia de l’Associació Catalana de Comunicació Científica.