935814675
Oficina: C5/1112

Formo part de l'equip tècnic d’investigació del CREAF des de 1996. L'any 2021 assumeixo la responsabilitat d'Impact officer del centre. Sóc llicenciada en Biologia (Universitat de Barcelona, 1997), màster en Gestió Sostenible de l’Aigua per la Universidad de Zaragoza (2017) i doctora en Medi Ambient i Societat per la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla (2022).

Des de 1998, he participat en diversos projectes nacionals ((MONTES, MEDFORESTREAM) i europeus (ATEAM, SilviStrat, CARBO-INVENT, CCTAME, MOTIVE, CLIMSAVE) que tenien com a objectiu quantificar el balanç de carboni i aigua als boscos, avaluar l’impacte (especialment sequera i incendis) del canvi climàtic sobre els serveis dels ecosistemes forestals i identificar estratègies de gestió forestal sostenible i de mitigació i adaptació.

A partir de 2013 el meu treball s'ha orientat més específicament cap a l'anàlisi de la vulnerabilitat al canvi global en l'ús de l'aigua i a la definició de mesures d'adaptació treballant conjuntament amb actors locals i administracions. He participat en projectes on interactuen ciència i societat com l’Observatorio ciudadano de la sequía (FECYT), CLISWELN (JPI Clima), FASTER (H2020-Widespread) i LIFE+ MEDACC, i en projectes de governança per a l’adaptació al canvi climàtic com ISACC TorDelta i REDAPTA (Fundación Biodiversidad), a més de coordinar el projecte de co-creació BeWater (FP7) i la plataforma de ciència ciutadana Alerta Forestal.