Contacte de comunicació

93 581 14 88

Anna Ramon

Anna Ramon
Responsable de comunicació
a.ramon@creaf.uab.cat
Telf. 651 024 540

Adriana Clivillé

Adriana Clivillé
Comunicació internacional
a.cliville@creaf.uab.cat
Telf. 627 260 287

Andrea Arnal

Andrea Arnal
Coordinadora Esfera Climática
a.arnal@creaf.uab.cat

Butlletí internacional

Cada 2 mesos informem de l'impacte internacional de la nostra recerca i del testimoni dels seus protagonistes. Parlem de recerca, beques, oportunitats, recomanacions, etc.

Subscriu-te al butlletí internacional

Aquesta acció és part del Severo Ochoa “ULandscape” finançat l'any 2019 per l'Agència Estatal d'Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació espanyol per donar suport als Centres de Recerca d'Excel·lència.

El CREAF en aquests moments (gener 2022) no disposa d'un pla de llengües propi i s'acull, com així es recomana, al de la seva universitat de referència, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

DESCARREGA'T EL PLA DE LLENGÜES

T'atenem 

Donem màxima difusió als resultats i l’impacte social de la nostra investigació científica, gràcies al nostre contacte directe amb els mitjans de comunicació, les persones amb poder de decisió política, l’empresa, la indústria i tot tipus d’iniciatives, tant públiques com privades.

Estem a disposició de qualsevol periodista que vulgui conèixer més a fons la recerca que impulsem, les persones que la fan possible i el seu abast, tant local com internacional

 

Contacta'ns