935812768
Oficina: C5b/058

Sóc doctora en ecologia de poblacions per la Université Claude Bernard Lyon 1 (França). Actualment sóc investigadora del CREAF, professora associada de la Unitat d’Ecologia (Departament de biologia animal, vegetal i ecologia) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i co-creadora de Replantegem.

Gran part de la meva investigació es troba en els camps de la la biologia evolutiva i darrerament en el de la biodiversitat urbana. Sempre he cregut important fomentar la conservació de la biodiversitat, tant en espais naturals com en altres més urbanitzats com a les ciutats, on cal la implicació d’equips multidisciplinaris i de la ciutadania per aconseguir aquest repte clau per a la nostra societat.

Investigo les causes i conseqüències de la diversitat genètica i el comportament en poblacions naturals com ara la marmota alpina (Marmota marmota), el ratolí de bosc (Apodemus sylvaticus), la tortuga mediterrània (Testudo hermanni) i les gralles (Corvus monedula). També estudio la qualitat de la trama urbana pel que fa a la biodiversitat que conté i a la qualitat de vida per les persones a diferents ciutats com són Sabadell i Barcelona. També coordino i participo en diferents tipus d’iniciatives relacionades amb l’educació ambiental i la docència universitària.

Interessos:

  1. Boscos urbans
  2. Ecologia evolutiva
  3. Selecció sexual
  4. Ecologia del comportament
  5. Seqüenciació de nova generació
  6. Genètica de poblacions
  7. Docència
  8. Educació ambiental
  9. Ciència ciutadana