935811488
Oficina: C5b/060

Científic, historiador i comunicador de la ciència. Sóc un apassionat de la ciència, principalment a les seves dimensions socials i històriques. Sóc graduat en Nanociencia y Nanotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021) i Màster en Història de la Ciència: ciència, història i societat per la mateixa universitat (2022).

Vaig començar la meva formació científica l'any 2017 a l'àmbit de la nanotecnologia. Amb el temps m'he interessat en la divulgació i la comunicació de la ciència, implicant-me en l'organització d'activitats sobre nanotecnologia. Tot això m'ha portat a estudiar el Màster en Història de la Ciència, el qual m'ha aportat una visió humanística de l'activitat científica.

Des del juliol del 2022 treballo com a tècnic de comunicació científica al CREAF gràcies a una de les beques SOC de la Generalitat de Catalunya. Aquí estic descobrint el món emocionant de l'ecologia.

A més a més, sóc membre de la Societat Catalana de Nanociència y Nanotecnologia, on formo part de l'equip de divulgació. També sóc membre de l´Associació Catalana de Comunicació Científica.