935813353
Oficina: C5b/050

Sóc Enginyer de Forest amb un màster en incendis forestals i Doctor en Diversitat i Funció en Ecosistemes Mediterranis. El meu camp són els grans incendis forestals, els focs de capçades i els efectes de l’estructura forestal sobre el comportament del foc i la severitat.

En la tesis vaig explicar les causes que provoquen focs de capçades amb gran intensitat fora de l’abast del mitjans d’extinció, i vaig identificar les estructures forestals que tenien major potencial de generar-los. Vaig estudiar els incendis forestals mentre cremaven juntament amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya i post-incendi reconstruint el comportament del foc i la severitat.

Actualment estic treballant relacionant fenòmens extrems com les sequeres i els incendis forestals en el marc de canvi de clima amb el serveis ecosistèmics i les emissions de carboni.

 

INTERESSOS

Les causes i conseqüències del grans incendis forestals i els focs de capçades així com les emissions de carboni. La severitat i el comportament del foc que generen les diverses estructures forestals. La relació entre serveis ecosistèmics i els fenòmens extrems causats pel canvi de clima com les sequeres i els grans incendis forestals.

 

Recent publications under CREAF affiliation