935812768
Oficina: C5/058

Soc doctora en Ecologia per la Universitat de Granada (2011), i actualment soc investigadora en ecologia i edafologia en el CREAF. Des de març de 2020, també soc Professora Adjunta Serra Hunter en la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva recerca se centra en els efectes del canvi global i les pertorbacions dels ecosistemes (per exemple: escalfament, sequera, deposició de N, incendis forestals, gestió, etc.) en l'activitat microbiana del sòl, la composició de la comunitat del sòl i les interaccions planta-sòl des dels ecosistemes tropicals als d'alta latitud.

Un dels meus principals interessos és investigar com afecta el canvi climàtic als cicles biogeoquímics del C i el N, la fisiologia dels microbis del sòl i les conseqüències per a l'estequiometria dels ecosistemes i el segrest de C. Per a això, actualment treball en prades escalfades geotérmicamente a Islàndia, en torberes en desgel a Suècia i en llocs de recerca a llarg termini en ecosistemes mediterranis. També estic interessada en l'avaluació de les pràctiques silvícoles i agrícoles per a un funcionament ecològic i biogeoquímic sostenible dels agroecosistemas i els ecosistemes naturals.