pau_fortuno
935813353
Oficina: C5b/050

Soc llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona (2006), amb un postgrau de sistemes d’informació Geogràfica per la Universitat Oberta de Catalunya (2012) i aviat, defensaré la meva tesi doctoral (defensa prevista per al 20 de març de 2024). Des de la finalització de la llicenciatura i fins a 2018, he estat personal tècnic especialista en projectes i seguiments relacionats amb la gestió del medi natural, i concretament, en el medi aquàtic continental. A partir de 2018 i fins a 2024, m’he centrat sobretot en la meva recerca doctoral en la qual ha treballat amb un projecte d’investigació aplicada a la participació i la ciència ciutadana en l’estudi dels rius mediterranis.

Actualment, soc tècnic de suport a la recerca del CREAF amb participació en diversos projectes sobre avaluació de l’estat de conservació i la gestió de boscos madurs de Catalunya.

El meu interès i motivació principal és la cerca de solucions per realitzar una gestió del medi natural basada en evidències científiques i tècniques, incorporant-hi l’experiència de tots els actors relacionats en l’àmbit d’estudi, així com la implicació de tota la ciutadania en el procés científic i en la presa de decisions.