935868388
Oficina: C5b/-148

Sóc ambientòloga (Universitat de Barcelona, 2008-2013) i Màster en Ecologia, Gestió i Restauració del Medi Natural (Universitat de Barcelona, 2013-2015). Apassionada de les plantes i els ecosistemes forestals, m’interessen l’estudi de la vegetació i el paisatge, l’ecologia forestal i del foc i l’ús de Sistemes d’Informació Geogràfica. He treballat en l’àmbit de les cremes prescrites estudiant els seus efectes sobre la vegetació i els models de combustible.

A banda de la recerca, m’interessa com les arts gràfiques (disseny gràfic, fotografia) i l’entorn digital poden aliar-se amb la ciència per a crear continguts i materials visualment atractius i útils per a transmetre el coneixement científic al públic. També crec en el poder del voluntariat ambiental com a eina transformadora de la societat i com a mitjà per a la divulgació ambiental.

Actualment treballo al CREAF en l’equip del projecte SPAMCREUS, preparant la proposta de catàleg de fauna i flora protegida i amenaçada del Parc Natural de Cap de Creus.

 

INTERESSOS

Vegetació mediterrània, Sistemes d'Informació Geogràfica, conservació de la biodiversitat, ecologia del foc, il·lustració, disseny gràfic, fotografia.