Oficina: C5/1066

Graduada en Periodisme per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid i  especialitzada en comunicació científica i, més específicament, en canvi climàtic. Com a periodista del clima, m'interessa molt saber com comunicar la crisi climàtica de manera que arribi a tots els públics, independentment dels seus coneixements previs sobre ciència o el seu nivell socioeconòmic. Com a periodista de ciència també m'interessa democratitzar l'accés a la informació sobre els avenços científics i transmetre la importància de la recerca científica.

Per desenvolupar-me en aquesta àrea, he treballat en mitjans de comunicació de tota mena: des de centres especialitzats com a Agència SINC fins a mitjans generalistes com Mediaset España, passant per El País, la revista Muy Interesante, o més recentment Verificat, on he investigat també com la ciència pot ser una eina potent per transmetre desinformació.

Al CREAF seré part del projecte ESFERA CLIMÀTICA amb l’Anna Ramón i la resta de companyes del departament de comunicació, que té per objectiu augmentar la presència de temes vinculats a la crisi climàtica als mitjans de comunicació, no tant abordant les causes i conseqüències que se'n deriven, sinó aprofundint en els efectes directes que tenen sobre la població espanyola.

Sóc una aficionada a les passejades pel passeig marítim i a les terrassetes amb sol. M'agraden molt les iniciatives populars, les festes de barri, les calçotades i les biblioteques públiques.