Adriana Clivillé
935811488
Oficina: C5b/060

Periodista amb experiència heterogènia en iniciatives de divulgació sobre canvi climàtic, biodiversitat, sostenibilitat, energies renovables, tecnologia, territori i la seva gestió amb criteris ambientals. He treballat per a universitats, centres de recerca, administració pública, empreses i consultoria. Em motiva especialment divulgar coneixement a públics diversos, des del rigor i aportant dades valuoses, que ajudin a entendre el nostre entorn i a influir en les polítiques. Estic convençuda de la necessitat social, econòmica i política de desenvolupar investigació rigorosa que influeixi en la conscienciació de les persones i contribueixi a la presa de decisions globals.

Sóc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Comunicació Corporativa per la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en Màrqueting Digital per la Universitat Ramon Llull. També ha seguit formació sobre comunicació de crisi, sistemes d'informació i màrqueting estratègic.

Des de juny de 2020, formo part de la junta directiva d'Alternet en nom del CREAF, on assumeixo responsabilitats de comunicació.

Membre de l'Associació Catalana de Comunicació Científica.