935814851
Oficina: C5b/-126

Sóc un ecoclimatòleg que investiga les interaccions entre el canvi climàtic i els ecosistemes naturals i humans. La meva experiència inclou la dendrocronologia, l'ecofisiologia de les plantes, la teledetecció i la ciència del clima.

Em vaig doctorar el 2020 a la Universitat de Columbia (Estats Units). He estudiat les sequeres i les inundacions als rius Brahmaputra i Indo al sud d'Àsia i l'impacte del dzud (hiverns freds que causen la mortalitat del bestiar) en el context de les comunitats de pastors nòmades a Mongòlia. Actualment treballo en projectes relacionats amb el cicle del carboni forestal, la vulnerabilitat dels boscos boreals d'Euràsia enfront de l'augment de les onades de calor i l'ús de la dendrocronologia per entendre el canvi ambiental del passat i el transport de la fusta.

Durant la meva estada al CREAF, gràcies a una beca postdoctoral Marie Curie, treballaré amb l’linvestigador Josep Peñuelas i altres col·legues per investigar com el canvi climàtic afecta el carboni forestal al llarg de tot el cicle de vida, des de la fotosíntesi fins al creixement dels arbres.