935813584
Oficina: C5/1114

Llicenciada en Biologia (amb l'especialitat vegetal i ecologia) a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster de biologia i biotecnologia vegetal per la mateixa universitat. He realitzat el curs de control i protecció del medi natural, fent les pràctiques al Centre de la Propietat Forestal.

Les meves experiències prèvies han estat a laboratoris d’investigació vegetal i com a Agent Cívic al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Gràcies als meus estudis i les meves experiències puc tenir una visió de la natura des de diferents punts de vista.  

Actualment estic treballant com a tècnic en el grup d’investigació de Mètodes i aplicacions en teledetecció i sistemes d’informació geogràfica (GRUMETS). Participo en el projecte de ciència ciutadana CitiObs, creant observatoris ciutadans per mesurar la contaminació , i en el projecte AD4GD, per aconseguir un espai d’intercanvi i integració de les dades per fer front a la contaminació i al canvi climàtic i per conservar la biodiversitat.

Estic interessada en la conservació de la natura i de la biodiversitat. Crec que la ciència ciutadana és un dels millors mètodes per conscienciar i implicar a la gent en la conservació del medi natural.