935811488
Oficina: C5b/060

Sóc biòleg (UAB, 1995) i doctor en biologia (UAB, 2004) . M'incorporo al CREAF l'any 1996 com a tècnic de camp i laboratori de l'Inventari Ecològic i Forestal (IEFC). Des de llavors he treballat en més de 20 projectes del centre, entre els quals destaquen el Mapa de cobertes del sòl de Catalunya (MCSC) i els estudis de regeneració de les zones afectades pels grans incendis de 1994 i 1998. La meva tesi doctoral es va centrar en aquests estudis.

El 2005 vaig decidir dedicar-me a la divulgació científica. En aquest àmbit, he treballat amb el CREAF, la Fundació Ciència en Societat, la Diputació de Barcelona, ​​l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Catalunya-La Pedrera i l'equip de divulgadors de 2Salamandras. Els treballs més destacats són la coordinació editorial dels Manuals de Gestió d'Hàbitats i del llibre Un planeta a la deriva, la creació dels tallers De les cendres a l'ombra i Què és millor, cooperar o competir?, i l'elaboració dels materials educatius Arguments científics per a la convivència i els panells del centre de fauna de MónNatura-Pirineus.

Des de febrer de 2012 formo part de l'equip de Comunicació del CREAF, que es va iniciar l'any anterior amb la incorporació de l'Anna Ramon com a directora de comunicació del centre.