T'oferim un futur ric d'oportunitats i creixement professional, i et donem suport perquè desenvolupis habilitats úniques per a una investigació rellevant i reeixida.

Laboratori amb plantes

Priorització definitiva de las solicitudes FI Joan Oró 2024

Descarrega el document

Priorització provisional de les sol·licituds FI Joan Oró 2024

Descarrega el document

Criteris de priorització de les sol·licituds 2024

Descarrega els criteris de priorització

Ajuts a les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, les fundacions hospitalàries i les Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars (ICTS) per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació. 
Dirigit a persones que duguin a terme el seu doctorat en una universitat del sistema universitari de Catalunya. 

Organisme responsable: Departament de Recerca i Universitats, Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) 

 

Programa de beques d'estiu

EXPLORA!

Vine al CREAF i deixa't atrapar pel cuquet de la ciència!

Vols jugar un paper destacat a la nova generació d'especialistes en ecologia? La nostra 2a edició de les Beques d'estiu vol distingir 4 estudiants d'universitat per treballar durant 2 mesos amb especialistes del CREAF i que puguin desenvolupar el seu Treball Final de Màster. Serà un punt d'inflexió a la teva carrera: et volem inspirar en el teu recorregut científic per l'ecologia.

A qui s’adreça el programa? 

La beca s’adreça a estudiants d’universitat de qualsevol nacionalitat que estiguin matriculats a l’edició 2022-2023 del Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat i vulguin realitzar el seu Treball Final de Màster sota la supervisió d’un investigador/a del CREAF.

Quan tindrà lloc?

L’estiu de 2023 les persones que participin a les Beques d'estiu tindran l'oportunitat de treballar juntament amb els investigadors i les investigadores del CREAF i desenvolupar el seu TFM.

Què inclou la beca?

Una dieta de 25€ diaris. Les persones seleccionades rebran 1500€ per una estança de 2 mesos.

LES BEQUES D’ESTIU, A FONS:

academic

Quins requisits acadèmics he de complir?

 
fellowship consists of

En què consisteix la beca?

Implica't al nostre dia a dia i dedica el teu Treball Final de Màster a una de les nostres àrees de recerca. Treballaràs amb científics i científiques del CREAF, que supervisaran la teva feina. L'octubre del 2022 es publicaran els projectes de recerca que oferim, perquè tinguis prou temps d'identificar el que s'adapti als teus interessos. Encara que per a l'edició 2022-2023 poden canviar, consulta les propostes de projectes de treballs de màster de les últimes edicions.  

 

calendar

Calendari

 • Data límit per presentar la sol·licitud: 12 de juny de 2022.
 • Data de resolució: el CREAF fa la resolució de les beques i informa les persones seleccionades el 17 de juny de 2022. Per tant, abans de la data límit per abonar l'import de la preinscripció al màster, que és el 20 de juny de 2022.
 • Desenvolupament del programa de Beques d’estiu: estiu 2023.
 • Avaluació del programa: setembre 2023.
 
how can I apply

Com puc optar a la beca?

 • Has d'adjuntar el teu currículum vitae, les teves qualificacions acadèmiques i una carta de motivació (màxim 500 paraules) en format PDF i completar aquest formulari abans del 12 de juny del 2022.
 • Els documents es poden presentar en català, castellà o anglès.
 • La recepció de totes les sol·licituds es notificarà mitjançant una resposta automàtica des del mateix formulari de sol·licitud.
 • L'adjudicació de la beca es resoldrà abans que finalitzi el termini d'inscripció al Màster, però el pagament es farà a l'inici de l'estada becada (durant l'estiu de 2023).
 

Com es farà el procés de selecció?

La composició del comitè de selecció amb equilibri de gènere serà transparent i es farà pública a la pàgina web de les beques d'estiu del CREAF. 

Les persones que optin a les beques seran avaluades d'acord amb els criteris i les ponderacions següents: 

 • Expedient acadèmic: 50%
 • Currículum vitae (experiència investigadora, participació en voluntariat i associacions, cursos i formació relacionats, participació en activitats de divulgació científica i nivell d'anglès): 40%
 • Carta de motivació (màxim 500 paraules): 10%
 
communication

Com es comunicarà la resolució de les beques?

Totes les persones candidates (premiades i no) rebran un correu electrònic comunicant els resultats. També es publicarà una llista de les persones seleccionades a la pàgina de Beques d'estiu del web del CREAF.

En cas de problemes en el procés de sol·licitud o si necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb Teresa Rosas: t.rosas@creaf.uab.cat 

Resolució Summer Fellowships 2022

The CREAF Summer Fellowship Program is part of the Severo Ochoa “ULandscape” funded in 2019 by the Agencia Estatal de Investigación of the Spanish Ministry of Science and Innovation to support Research Centres of Excellence.