tristan_bakx
Oficina: CM7/101-1

Sóc llicenciat en Biologia i màster en Ciències Biològiques per la Universitat d´Amsterdam (Països Baixos). Durant els meus estudis a la Universitat d'Amsterdam, vaig estudiar la distribució de les aus i l'ecologia del moviment. El 2024 em vaig doctorar en Geografia Física i Ciències dels Ecosistemes per la Universitat de Lund (Suècia). La meva investigació doctoral es va centrar en les respostes dels serveis ecosistèmics i la biodiversitat a la gestió forestal a Suècia a diferents escales espacials.

Treballo al grup de recerca ECOLAND amb els projectes SPEAR i WildE per modelitzar les respostes de la diversitat aviària al canvi climàtic i d'ús del sòl. Amb aquests projectes pretenem millorar la planificació de la futura conservació de la natura a tot Europa.

Els meus interessos de recerca inclouen les respostes de la biodiversitat a l'ús del sòl i al canvi climàtic, l'adaptació de la gestió forestal al canvi ambiental i la diversificació dels serveis ecosistèmics dels sistemes de producció.