teresa_rosas

Grups de recerca als quals pertany

935814677
Oficina: C5/1126

Formada com a investigadora, ara lidera l'oficina de Talent i EDI (Equitat, Diversitat i Inclusió) al CREAF. La seva feina es centra principalment en (1) ajudar a investigadors i investigadores a gestionar les seves carreres de manera estratègica, (2) atraure i retenir els millors equips de recerca i (3) promoure una cultura de recerca inclusiva, equitativa, diversa i de suport. També forma part de l'equip d’Estratègia i Gestió de la Recerca, que lidera el disseny i la implementació dels plans estratègics del centre.

Té un Màster i un Doctorat en Ecologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzant la seva recerca doctoral sobre l’ecofisiologia vegetal en un context de canvi climàtic. Ha coordinat el Grup de Treball de Gènere de SOMMa (2020-2023) i és membre del Comitè d'Igualtat de Gènere de CERCA des de 2021. Ha publicat diversos articles en revistes internacionals indexades i ha participat en conferències internacionals i activitats de divulgació en escoles. També ha participat en diversos mitjans de comunicació.

Ha sigut professora al Màster oficial en Ecologia Terrestre i Biodiversitat a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment és la coordinadora del mòdul 'Estratègia i Gestió Institucional' del Màster en Salut i Gestió de la Recerca a la Universitat Autònoma de Barcelona, on també dóna classes.

Creu fermament que l'art i la cultura ens ajuden a fer front a la intempèrie moral, sempre té un forat per unes bones postres i és mare d'una criatura.