Grups de recerca als quals pertany

935814677
Oficina: C5/1126

Sóc llicenciada en Biologia (Universitat de Barcelona) i Doctora en Ecologia Terrestre (Universitat Autònoma de Barcelona). La meva recerca desenvolupada al CREAF tenia com objectiu principal entendre la distribució i la variabilitat dels trets funcionals de les plantes i el seu paper en el funcionament i dinàmica forestal.

M’apassiona entendre i millorar el funcionament intern i més humà del món de la recerca, més que els detalls científics d’un projecte en concret. Per aquest motiu, vaig decidir allunyar-me de la carrera acadèmica però no de la ciència i des del setembre del 2020 m’he incorporat al CREAF com a Talent/Gender officer.

Els meus principals reptes els propers anys són, per una banda, vetllar per una bona implementació i avaluació de les polítiques de gènere del CREAF i, per l'altra, inspirar el personal investigador per assolir el seu màxim potencial, proporcionant programes de formació adaptats a les etapes específiques de la carrera acadèmica i promovent una cultura organitzativa saludable.