935814677
Oficina: C5/1126

Com a gestora de recerca, les meves activitats principals se centren en la preadjudicació i inclouen la recerca d'oportunitats de finançament públic, l'assessorament i el suport a investigadores i investigadors al llarg de la preparació d'una proposta (projectes col·laboratius, ERC, MSCA, entre altres), el posicionament dels interessos del CREAF a l'espai europeu de recerca i la promoció del centre a abast internacional. El meu coneixement de les institucions europees, adquirit durant la meva etapa a la delegació d'ACC10 davant la Unió Europea a Brussel·les, així com la constant interacció amb l'àrea de recerca europea, m'han permès establir una xarxa de col·laboracions efectives amb institucions i xarxes de primer nivell.

Sóc llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona, ​​màster de Química i Enginyeria dels Aliments per l'Institut Químic de Sarrià i estic certificada en Gestió de la Recerca (ARMA, Regne Unit). Des del 2011, sóc responsable de projectes internacionals al CREAF i formo part de l'equip de suport a la gestió. He coordinat un projecte finançat nacional per promoure la internacionalització del centre, he estat membre de l'antic Comitè d'Igualtat d'Oportunitats de Gènere, així com del Comitè Independent del CREAF que realitza les funcions de representació sindical de les persones del centre. Sóc formadora a la Gestió Operativa en Centres i Unitats de Recerca (GOSCI).

Els meus interessos se centren en la innovació de la gestió de la investigació, l'intercanvi de bones pràctiques a través de les fronteres i la formació de la propera generació d'investigadores i investigadors.