935812700
Oficina: C5b/016

Soc doctor, investigador al CREAF i professor d'Ecologia al Departament de Biologia de Plantes, Biologia Animal i Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant la meva carrera científica, he treballat en diversos àmbits de l'ecologia forestal i animal, en sistemes àrids i semiàrids arreu del món, i en comunitats de muntanya, on he centrat les meves activitats durant l'última dècada, liderant i participant en projectes relacionats amb els efectes que el canvi global pot tenir sobre les comunitats naturals de muntanya i com els éssers humans els afecten.

Actualment, la meva feina se centra en les estratègies per a un desenvolupament sostenible dels sistemes socioecològics de muntanya, prenent un enfocament holístic que inclou no només els components naturals d'una regió, sinó també el seu context social i econòmic. Vaig ser part del Comitè Científic de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC, Acció per a la Biodiversitat) fins al 2014, i vaig ser membre actiu de la Xarxa de Defensa de la Recerca de Muntanya Europea de la Iniciativa de Recerca de Muntanya (MRI) fins al 2016. Actualment, sóc membre del Consell Assessor de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC), membre de la Junta Directiva d'Euromontana, i membre fundador i coordinador de la Xarxa de Recerca de Muntanya Europea (NEMOR). 

Interessos

Ecological networks and global change, biodiversity of alpine systems, introduced and invasive species, effects of socioeconomic changes on biodiversity

Portal Faunacat, iNaturalist