935814040
Oficina: C5b/046

Sóc investigador del CREAF des de gener de 2002. Abans donava classes de silvicultura a la Universitat de Lleida.

Les meves principals línies de recerca s’inclouen dins la dinàmica de boscos mediterranis i, en particular, analitzo el paper de la qualitat d’estació i la gestió en l’estructura del bosc, i el paper de l’estructura del bosc en el comportament del foc i la severitat després de grans incendis forestals. També treballo en l’anàlisi de dades d’inventaris forestals i he coordinat l’Inventari de Boscos Singulars de Catalunya, que inclou un sistema de referència per a la gestió plurifuncional del bosc i el desenvolupament d’una eina informàtica per a l’anàlisi i quantificació del diferents valors del bosc.

També estic coordinant una sèrie de guies tècniques de bones pràctiques per a la gestió dels diferents hàbitats forestals de Catalunya. He participat en projectes finançats per l'UE, en projectes nacionals i en contractes rellevants amb les administracions.

Interessos

Dinàmica i balanç de carboni dels boscos mediterranis en gradients climàtics y de gestió, Causes i conseqüències dels grans incendis i els canvis d’usos i el seu impacte sobre les comunitats d’animals i plantes, Identificació a més de valoració i conservació de boscos singulars