Sóc llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003) i doctora en Biologia (Ecologia) per la mateixa universitat (2014).

Estic especialitzada en la gestió forestal post-incendi en boscos mediterranis i, especialment, m’he centrat en la gestió forestal de l’arboç (Arbutus unedo L.).

Per una banda, treballo com a tècnica de Medi Ambient en un ajuntament, abastant temes ben diversos com són la gestió del medi natural, la recollida selectiva de residus, l’educació ambiental, etc., i per altra, sóc professora associada de la Unitat d’Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, participant en els graus de Ciències Ambientals, Biologia i Biologia Ambiental. També col·laboro amb el CREAF.

He codirigit un màster d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat (2019-2020). Sóc sòcia de la Asociación Española de Ecología Terrestre i realitzo voluntariat en temes de prevenció d’incendis forestals en una ADF. Vaig ser presidenta de l’Associació de propietaris forestals Entorns de Montserrat durant 4 anys, participant en el projecte LIFE MONTSERRAT.