935814850
Oficina: C5b/-122b

Doctora en Ecologia terrestre per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​màster en Tecnologies geoespacials per la Universitat Jaume I, màster i llicenciada en Ciències forestals per la University of British Columbia. Actualment investigadora postdoctoral al CREAF al grup de recerca Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica (GRUMETS). Participant i coorganitzadora del grup de Ciència i Tecnologia al projecte H2020 Cos4Cloud (Co-disseny de Serveis d'Observatoris Ciutadans per al Núvol Europeu de Ciència Oberta).

Membre de la Comunitat de Pràctica en Interoperabilitat per a la Ciència Ciutadana. Observadora del Grup de Treball del Domini de la Ciència Ciutadana de l'Open Geospatial Consortium (OGC), així com del Grup de Treball de l'Estàndard API de SensorThings.

Els seus projectes de recerca recents se centren en la comprovació de la interoperabilitat tècnica de les dades i els serveis per a la vigilància de la biodiversitat i el medi ambient, i en el suport al desenvolupament i la coordinació de les activitats d'EOSC Partnership (EOSC Focus INFRA- 2021-EOSC).