935814670
Oficina: C5/1096

Sóc Investigadora Científica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i investigadora del CREAF. Estic especialitzada en ecofisiologia vegetal.

Els meus treballs més recents versen sobre el canvi global, el canvi climàtic, la contaminació atmosfèrica, la teledetecció, l'ecofisiologia vegetal, la fenologia, els COVs, i el funcionament i l'estructura dels ecosistemes mediterranis. Dels resultats dels meus estudis en destaco el desenvolupament de tècniques de teledetecció del funcionament d'ecosistemes que ara són d’ampli ús internacional, l’estudi d’evidències de l’efecte del canvi global i del canvi climàtic sobre l’estructura i el funcionament dels ecosistemes (amb especial atenció als ecosistemes mediterranis), i l’estudi dels mecanismes i funcions de les emissions vegetals de compostos orgànics volàtils (COVs).

He dirigit i/o participat en nombrosos projectes subvencionats per les agències científiques del govern català, espanyol i europeu, i també per capital privat. Col·laboro en l'avaluació i revisió d’articles de nombroses revistes científiques de referència (com ara, International Journal of Remote SensingRemote Sensing of Environment, Environmental and Experimental Botany, Tree Physiology, New Phytologist, i Journal of Environmental Quality, entre d’altres).

Interessos

Teledetecció del funcionament del ecosistemes, Funcionament i estructura dels ecosistemes, Mecanismes i funcions de les emissions de COVs per plantes