9358
Oficina: CM7/109

Sóc investigador post-doctoral i disposo d'una beca la Caixa Junior Leader research fellow al CREAF. La meva recerca intenta entendre el paper del comportament animal en l’origen i manteniment de la biodiversitat. Sovint utilitzo una aproximació macro-evolutiva, utilitzant els ocells com a model d’estudi i combinant bases de dades globals amb informació provinent de col·leccions d’història natural.

Vaig obtenir el títol de Doctor en Ecologia Terrestre a la Universitat Autònoma de Barcelona (2018), focalitzant la meva tesi en l’evolució del cervell en ocells. Just després, vaig realitzar una estada post-doctoral a la Universitat de Göteborg (2018-2020), desenvolupant un projecte sobre patrons globals d’extincions d’ocells, per tal d’entendre com alguns trets poden conduir a l’augment del risc d’extinció. Més endavant, vaig obtenir un projecte Marie-Curie i em vaig traslladar a la University College de Londres (2020-2022), focalitzant el projecte en l’evolució dels rols i nínxols ecològics en ocells.

Per altra banda, sóc un dels coordinadors del Projecte Gat Fer, que manté una xarxa de càmeres de fototrampeig per fer un seguiment a llarg termini de les poblacions de gat fer (Felis silvestris) i altres mesocarnívors de Catalunya. Aquest projecte és fruit d’una col·laboració entre la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), la Fundació Zoo de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.