AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER SUPORT ALS DIVERSOS PROJECTES DEL CONTRACTE PROGRAMA

Offer period: 
30 Mar 2023 to 10 Apr 2023
Offer ID: 23-020-90014Resolved

El CREAF precisa incorporar un auxiliar administratiu o una auxiliar administrativa, per a formar part del Departament d’Administració del centre, per cobrir les necessitats específiques del contractes derivats del diversos projectes del Contracte Programa amb ref. 90014 i finançat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5 h. setmanals), amb data d’inici finals d’abril i amb una durada mínima de 6 mesos però amb possibilitat d’ampliació si el pressupost ho permet, i un salari de 1.431,48€ bruts mensuals.

TASQUES A REALITZAR:

- Suport administratiu de compres i vendes.
- Gestió i digitalització del arxiu de documentació.
- Gestió de liquidació de despeses internes.
- Codificació i registre comptable general.

REQUISITS NECESSARIS: 

- Titulació universitària en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), o Formació Professional de grau mitjà en Gestió Administrativa o superior en Administració i Finances, o similar.
- Experiència demostrable en la nova PSCP (Plataforma de Contractació Pública) i PCI (Punt Central d'Informació - Gencat).
- Nivell mitjà del paquet Microsoft Office (Excel i Word).
- Experiència en les tasques que s’han de realitzar.
- Coneixements de programes de gestió (a3ERP, principalment).

CONDICIONS VALORABLES:

- Titulació mínima d’anglès: First Certificate o nivell mitjà demostrable.
- Persona flexible, disciplinada, responsable, resolutiva, organitzada i amb capacitat de treballar en equip.
- Es prioritzaran les candidatures d'aquelles persones que tinguin una discapacitat reconeguda i acreditada igual o superior al 33%, sempre que la discapacitat sigui compatible amb l'acompliment adequat del lloc.

PROCÈS I CRITERIS DE SELECCIÓ:

  1. Admissió de candidatures: els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum, una carta de motivació (màxim 500 paraules) i el qüestionari adjunt a l’oferta (emplenat), al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 10 d’abril de 2023, indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
  2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
  3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
  4. Decisió final: en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida
Send your application to: