TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN INSTAL·LACIÓ DE SENSORS I TECNOLOGIA IoT (Internet of Things) PER AL PROJECTE MICROCLIM

Offer period: 
19 Jul 2023 to 30 Jul 2023
Offer ID: 23-040-18795Evaluation period

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica especialista en telecomunicacions, sensors i tecnologia IoT per al projecte MICROCLIM (“Variació microclimàtica i resiliència dels embornals de carboni forestals a l'escalfament global”), amb ref. PID2020-117636GB-C21. Proyectos I+D+i - Modalidades «Retos Investigación» y «Generación de Conocimiento» 2020 finançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN).

S'ofereix un contracte a jornada parcial de 8h setmanals, amb incorporació al setembre del 2023, fins al 31/09/2024 (final de projecte). S'ofereix un salari de 552,99€ bruts mensuals.

TASQUES A REALITZAR:

- Estudi de les opcions de connexió d’una xarxa de sensors microclimàtics i ecofisiològics forestals.
- Desenvolupament de una prova pilot a l’estació de recerca de Can Balasch
- Estudi de la optimització dels costos energètics, processament de la informació i dels costos de manteniment i gestió de les bases de dades derivades.
- Estudi dels dissenys del sistemes de connexions i gestió de la informació amb sistemes Lorawan, Campbell Konnect o altres opcions.
- Facilitació de la replicació del model pilot a les estacions de camp del PN Prades i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

REQUISITS NECESSARIS:

- Grau formatiu superior en telecomunicacions informàtiques.
- Màster en internet de les coses (IoT)
- Experiència en el sector privat en empreses de IoT.

CONDICIONS VALORABLES:

- Interès en l’estudi ecofisiològic de les respostes forestals al canvi climàtic amb tecnologies IoT i sensòrica avançada.
- Experiència en desenvolupament d’aplicacions en plataformes de Cloud.
- Experiència en arquitectura de contenidors de software (Kubernetes), programació Phyton i altres llenguatges.
- Nivell d’anglès avançat.
- Es prioritzaran les candidatures d'aquelles persones que tinguin una discapacitat reconeguda i acreditada igual o superior al 33%, sempre que la discapacitat sigui compatible amb l'acompliment adequat del lloc.

PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ:

1. Admissió de candidatures: els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum i el qüestionari adjunt a l’oferta (emplenat), al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 30 de juliol de 2023, indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
4. Decisió final: en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.

Send your application to: