TÈCNIC/A DE RECERCA PEL PROJECTE AGRIREGENCAT

Offer period: 
30 Sep 2022 to 10 Oct 2022
Offer ID: 22-050-18795Resolved

El CREAF precisa incorporar un tècnic o una tècnica de recerca en el marc del projecte AgriRegenCAT (“Agricultura Regenerativa a Catalunya”, se centra en desenvolupar i implementar elements crítics per donar resposta a la urgència climàtica, les projeccions de canvis ambientals, socials i dels mercats per a les properes dècades), amb ref. 18795, finançat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5h/setmanals), amb previsió a inici a mitjans d’octubre de 2022 amb una durada prevista fins l’agost de 2025. El salari ofert és 23.700,25€/bruts anuals.

TASQUES A REALITZAR:

- Control del treball de camp.
- Gestió de pastures.
- Instal·lació i seguiment de l'horta.
- Seguiment dels animals.
- Seguiment i recollida de dades d'indicadors ambientals.

REQUISITS NECESSARIS:

- Experiència demostrable en gestió de vaques.
- Experiència demostrable en gestió integral de pastures.
- Experiència demostrable en tècniques d'agricultura regenerativa.
- Carnet de conduir B.

CONDICIONS VALORABLES:

- La feina principal serà a la comarca de la Garrotxa; per tant, tindrà un valor especial el candidat/a sigui resident a la zona.
- Alta capacitat de treball en equip.

PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ: 

1. Admissió de candidatures: els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum, una carta de motivació (màxim 500 paraules) i el qüestionari adjunt a l’oferta (emplenat), al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 10 d’Octubre de 2022, indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
​3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en criteris objectius.
4. Decisió final: en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la persona escollida.

Send your application to: