Va de Besòs
Llosa del Bon Pastor
Bon Pastor i el Pont del Molinet (Parc Fluvial del Besòs)
Sota les pistes municipals de tenis i padel de Bon Pastor
08923 Barcelona
Spain
Contact e-mail: 
p.guzman@creaf.uab.cat
Event link: 
Va de Besòs
Phone: 
93 581 32 51

Va de Besòs amb RitmeNatura, uBMS i MosquitoAlert

Saturday, October 15, 2022

VadeBesòs és una celebració del potencial del tram baix del riu Besòs i les ciutats que el viuen, que impulsa una sèrie d’activitats lúdiques i esportives obertes a la participació ciutadana vinculades als àmbits de la Cultura i la Memòria Històrica, el Benestar i la Salut, la Natura, i la Sostenibilitat. La Jornada Festiva té lloc el dia 15 d’octubre de 2022 al Parc Fluvial del Besòs en el seu tram baix i als espais urbans propers amb activitats diverses en un horari de 10 h a 17.30 h.

Els projectes de ciència ciutadana RitmeNatura, uBMS i MosquitoAlert duen a terme activitats en diferents moments del dia a l'espai de la Llosa del Bon Pastor de Barcelona (zona Bon Pastor i el Pont del Molinet), just a la llera del riu Besòs. Escull la que més t'agradi i vine!
 

MosquitoAlert

Estand divulgatiu i didàctic per aprendre sobre mosquits transmissors de malalties i com ajudar a controlar-los amb ciència ciutadana.

RitmeNatura, seguint el ritme de la natura a través de la ciència ciutadana

Breu introducció dinàmica sobre què és la fenologia, el clima i la ciència ciutadana. Després realitzarem una sessió pràctica d’observació fenològica amb els assistents.

Organized by: 
RitmeNatura (RN)
Observatori Ciutadà de Papallones Urbanes uBMS
MosquitoAlert (MA)
Ajuntament de Barcelona