Uforest
POLIMI Open Knowledge (POK)
https://www.pok.polimi.it/
online
Italy
Contact e-mail: 
mariona.ferrandiz@uab.cat
Event link: 
The Uforest programme

Aprèn a crear boscos urbans i a enverdir la teva ciutat!

Wednesday, April 12, 2023 to Sunday, May 21, 2023

Uforest ofereix un programa de formació únic i gratuït a qualsevol persona que vulgui treballar professionalment amb boscos urbans. Amb aquesta formació rebràs els coneixements i les habilitats adequades per desenvolupar solucions innovadores de silvicultura urbana i promoure la transició verda de les ciutats.

El programa i els materials són en anglès i els han desenvolupat les quatre universitats sòcies del projecte: Universitat Autònoma de Barcelona, Politecnico di Milano, Universitatea Transilvania Brașov i Trinity College Dublin.

Estructura:

1) Dos cursos virtuals (6 ECTS)

1.a.) Nature in the city: turning knowledge into urban forestry practice és un curs MOOC organitzat en 6 mòduls amb classes multidisciplinàries i innovadores que es realitzen en línia a través de la POLIMI Open Knowledge (POK) platform. Hi ha temps per fer-ho fins al 21 de maig de 2023. Informació detallada del MOOC aquí.

Fes la inscripció al MOOC!

1.b.) Greening your city: develop your urban forestry project és un curs per aprendre a avaluar els serveis ecosistèmics dels boscos urbans mitjançant Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG) i dades locals. Els i les estudiants hauran de cursar 6 sessions virtuals en anglès (dimecres de 15 h a 18 h) i presentar un treball grupal que s'anirà preparant durant les sessions del curs. Com a requisits previs, cal ser estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i haver fet el MOOC d'Uforest (Nature in the city: turning knowledge into urban forestry practice). El curs comença el 12 d'abril i acaba el 17 de maig de 2023.

Fes la inscripció al curs!

2) Un programa d’innovació presencial becat amb 1 setmana formació a Milà i 1 setmana de formació a Barcelona pels i les alumnes que hagin tingut les millors notes al curs Greening your city: develop your urban forestry project. Aquest programa es realitzarà durant el setembre de 2023.

Documents: 
application/pdf uforest_programme.pdf

Organized by: 
Uforest