Targeta del darrer taller RitmeNatura al cicle d'activitats #ArtScience23 de la Fundació Julio Muñoz Ramonet de Barcelona
Jardins Julio Muñoz Ramonet
C/ de Muntaner, 282.
08021 Barcelona Barcelona
Spain
Contact e-mail: 
info@ritmenatura.cat
Event link: 
Inscriu-te!

Taller "El pas del temps a la Natura" - Final de la tardor

Saturday, November 25, 2023, 12.00 - 13.30 h

El temps és allò que ha passat entre la lectura del primer mot d’aquesta frase i el moment actual. És quelcom que tots experimentem; un concepte físic, un artifici cultural, el ritme de la vida, la composició i descomposició de l’art… Amb aquesta reflexió tan profunda presentava la Fundació Julio Muñoz Ramonet el seu programa anual d’activitats #ArtScience23: un cicle on art i ciència han estat dialogant per posar en valor el patrimoni dels històrics jardins d’aquesta entitat del barri Sant Gervasi – Galvany i una programació polièdrica que ha reflexionat sobre el temps.

Hem tingut oportunitats molt variades per a que tots els públics hagin format part d’aquesta connexió entre art i ciència en un entorn únic. Entre espectacles d’arts escèniques, performances, diàlegs, xerrades i documentals, hem realitzat diversos tallers divulgatius de l’observatori RitmeNatura sobre ciència ciutadana, fenologia, canvi climàtic i el pas del temps a la natura. No et perdis el quart i últim d'aquests, dedicat al final de la tardor i l'inici de l'hivern, el proper dissabte 25 de setembre a les 12.00 h.

INSCRIU-TE!

Organized by: 
CREAF Severo
Fundació Julio Muñoz Ramonet - FJMR (Jardins)
La Mandarina de Newton
RitmeNatura (RN)
Ajuntament de Barcelona