Spain
Event link: 
inscripcions aquí

Recerca i gestió en ecosistemes fluvials urbans per fer front a la crisi climàtica i el canvi global

Wednesday, February 22, 202312:00 -13:00

Coneixeu els #cafèPrismàtic? Són seminaris virtuals organitzats pel Prismàtic on fem el cafè plegades durant una hora i aprenem sobre els temes més ‘trendy’ de la gestió i la planificació del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya.

Dins del context actual de canvi global, l’activitat humana és una de les causes principals de la degradació de l’estat ecològic dels rius. En aquest segon cafè prismàtic coneixerem l’Urban River Lab (URL), un laboratori experimental a l'aire lliure que neix de la necessitat d’entendre els múltiples efectes de l’activitat humana sobre els nostres rius. El perfil professional de caràcter multidisciplinari de l’equip gestor de l’URL, permet desenvolupar estratègies i tècniques innovadores per a la seva gestió.

La xerrada la faran la investigadora del CEAB-CSIC Eugènia Martí i el responsable de Medi Fluvial del Consorci Besòs-Tordera Manel Isnard. A més, després hi haurà un torn de preguntes que els mateixos ponents respondran. Apunteu-vos-hi i debatem-ho plegades!

Els seminaris són en línia via Zoom i en directe pel canal de YouTube del CREAF. Si us inscriviu, rebreu l'enllaç al seminari Zoom uns dies abans i el mateix dia del seminari.

Organized by: 
Prismàtic