Consell Comarcal del Priorat (Plaça de la Quartera, 1)
43730 Falset Tarragona
Spain
Contact e-mail: 
pectpoblescoordinacio@diputaciodetarragona.cat
Event link: 
INSCRIU-T'HI!

Jornada Agricultura Regenerativa

Monday, November 20, 2023 9:30-13:15 (CET)
Des de la Coordinació del PECT Pobles Vius i Actius que gestiona la Diputació de Tarragona i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat i el Centre Tecnològic del Vi (VITEC), organitzen la jornada "Agricultura Regenerativa: Concepte, Oportunitats i Referents". La investigadora del CREAF, Pilar Andrés, presentarà el projectes AgriRengenCat i AgriCarboniCat.
 
Aquesta jornada vol ser un espai on presentar les especificats del concepte i les seves possibles aplicacions a la demarcació, oferint als assistents la possibilitat de conèixer tant d'experiències d’èxit de projectes amb finançament europeu al voltant de l’agricultura regenerativa, com també models i referents territorials sobre l'aplicació d'aquesta, analitzant oportunitats territorials per desenvolupar projectes al voltant d’aquest àmbit i fomentant la generació de sinergies entre els agents territorials per explorar possibles espais de cooperació.

A qui s'hi adreça? La jornada s'adreça principalment a personal tècnic d’entitats públiques i privades que treballen en l’àmbit de la dinamització agrària, l’emprenedoria i l’ocupació, la promoció econòmica i el desenvolupament local, però és un acte obert a tot el públic general que hi vulgui assistir.

Documents: 
application/pdf programa.pdf

Organized by: 
Pobles Vius i Actius