CCCB Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona, C/ de Montalegre, 5
08001 Barcelona
Spain
Event link: 
MÉS INFORMACIÓ I FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

El futur és ara

Saturday, June 10, 2023 10:00-12:30 (CET)

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament mitjançant amplis espais de diàleg i de consens. Per això, el 10 de juny diferents organitzacions socioambientals d'arreu de Catalunya sumen forces per presentar una sèrie de propostes que haurien de fonamentar les decisions, projectes i pressupostos de totes les administracions públiques i del sector privat que actuen a Catalunya, d'aquí al 2030.

L'acte reuneix experts d'alt nivell i comptarà amb la participació d'actors rellevants membres de les organitzacions i col·lectius. Entre ells, Jaume Terradas, catedràtic d'ecologia i fundador del CREAF que fa la ponència 'Reduir les emissions, els consums i els residus'.

L'accés a l'esdeveniment és obert a tothom, prèvia inscripció a través del formulari disponible a aquesta web. Aquelles persones que no puguin assistir-hi presencialment podran seguir-lo via streaming a través del canal de YouTube de Renovem-nos.

L'acte serà moderat pel meteoròleg Francesc Mauri i l'activista mediambiental Carlota Bruna. A més, comptarà amb l'actuació especial de la companyia d'improvisació teatral Impro Acatomba. El programa complet el pots trobar en aquest enllaç.

Organized by: 
Renovem-nos
Oikia
PTP
Conservació.cat
IREC
C-Neutral 2030
revo
Greenpeace
European Climate Pact