Amb els canvis que s'estan produint en el clima cada cop més evidents, cal sobrepassar l'actual política de mitigació del canvi climàtic per parlar d'adaptació, per treballar la resiliència dels municipis davant els nous canvis, de la seva capacitat d'adaptació i de com es gestionen els riscos associats al canvi global.
Des de molts municipis s'ha treballat la mitigació del canvi climàtic, sobretot a través de l'impuls dels Plans d'Acció per a l'energia sostenible (PAES) que inclou la reducció d'emissions, l'augment de l'eficiència energètica o l'impuls energies renovables. Però actualment cal veure com s'enfoca la planificació i l'acció cap a l'adaptació municipal.
Els ecosistemes naturals contribueixen a reduir la vulnerabilitat davant el canvi climàtic i la seva gestió pot aportar un augment de la capacitat adaptativa del territori davant els riscos derivats del canvi climàtic, ajudant a millorar la qualitat de vida de la població urbana i rural. Aquesta jornada pretén aprofundir en aquest potencial dels espais naturals i oferir eines per a l'adaptació al canvi climàtic des de la seva gestió.
Inscripció:
L'assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció fins el 29 de setembre de 2016 (inclòs)
Programa:
11.50 h ELS ESPAIS VERDS I LA JARDINERIA COM A EINA DE RESILIÈNCIA
Date de alta en el Newsletter para recibir todas las novedades del CREAF en tu mail.
Date de alta en nuestro Newsletter par recibir todas las novedades del CREAF en tu email
PATRONATO
DISTINCIONES
MIEMBROS DE
CON EL APOYO DE