hh
Cosmocaixa
C/ Isaac Newton, 26
Barcelona
España
Link del evento: 
Human Health in the Face of Climate Change.
Cómo llegar: 

Human Health in the Face of Climate Change. Science, Medicine and Adaptation

De Jueves, Mayo 14, 2015 hasta Viernes, Mayo 15, 2015

Nombroses evidències científiques ens indiquen que el clima global està canviant, en gran mesura degut a l’activitat humana. Les fluctuacions climàtiques poden tenir un impacte important en la salut humana.

Aquestes fluctuacions climàtiques poden impactar adversament a la salut humana i al benestar en una amplia varietat de formes, incloent des d’exposició a fenòmens meteorològics extrems; desequilibri dels ecosistemes, de l’agricultura, de la producció de menjar; l’expansió de malalties infeccioses; i un increment dels nivells de partícules perjudicials en l’aire.

Noves recerques busquen arribar a un coneixement més profund de les conseqüències per a la salut del canvi climàtic en humans – incloent millors quantificacions d’aquests efectes – per millorar la preparació de la salut i protegir les poblacions vulnerables.

La New York Academy of Science (NYAS) juntament amb Fundació "la Caixa" i Biocat-B·Debate organitzen una conferència multidisciplinària que reunirà científics en l’àmbit del clima, l’ecologia, la biologia marina i evolutiva, epidemiòlegs, especialistes en salut pública i responsables polítics entre d’altres.

Aquesta conferència destacarà les últimes investigacions al voltant del canvi climàtic i els seus efectes en la salut humana, incloent la vulnerabilitat deguda a fenòmens climatològics extrems, canvis en els usos del sòl i en la producció agrícola, variació de l’epidemiologia de paràsits i malalties infeccioses, o contaminants que alteren el clima.

Organizado por: 
Obra Social la Caixa
biocat