cartell_laviral
Centre de l'aigua de Can Font
Ctra. de Santpedor, 175
08242 Manresa Barcelona
España
Dirección de contacto: 
vanesa@tramoiacultura.cat
Link del evento: 
INSCRIPCIÓ

Jornada "Aquí i ara: artivisme en temps d'emergència" - LAVIRAL

Jueves, Febrero 15, 20249.30 - 13.30h

Quin impacte generen els projectes culturals en la transformació dels entorns i les seves comunitats? Poden crear-se vincles fructífers entre l'art i la ciència per proposar idees i accions pels reptes que travessem? LAVIRAL és un projecte que posa l'art i la ciència al servei de les problemàtiques del territori i les seves comunitats. Tres centres de residència d'artistes de Catalunya capitanegen un equip multidisciplinari integrat per perfils artístics, científics i agents locals amb l'objectiu d'aportar solucions en el marc de la crisi de l'aigua en cadascun d'aquests territoris. En aquesta ocasió el tema central que s'abordarà és la problemàtica de l'escassetat i la gestió de l'aigua.

La investigadora del CREAF i membre del grup d'art i ciència ECOTONS, Annelies Broekman, forma part de l'equip científic del projecte i participarà en aquesta jornada de presentació amb una presentació amb títol "Els conflictes de l'aigua a casa nostra. Una mirada localitzada tenint present a la globalitat".

Aquesta jornada que coorganitza Tramoia Cultura amb l'Ateneu Cooperatiu de Catalunya Central, pretén ser una trobada d'intercanvi i formació que nodreix a LAVIRAL, un projecte promogut pel Departament d'Empresa i Treball i la seva direcció general d'Economia Social i Solidària.

Cal inscripció prèvia, de manera gratuïta. Consulta més informació sobre el projecte LAVIRAL a la seva pàgina web.

Patrocinado por: 
Ministerio de Trabajo y Economía Social SEPE
Organizado por: 
TRAMOIA
Ateneu Cooperatiu de Catalunya Central