Casal de Cultura, Pere Aldavert, 4
O8230 Matadepera Barcelona
España
Dirección de contacto: 
cultura@matadepera.cat
Link del evento: 
MÉS INFORMACIÓ

II Setmana de la Ciència a Matadepera: Parlem de l’aigua

De Jueves, Noviembre 9, 2023 hasta Jueves, Noviembre 30, 2023

AIUMA i Matadesphera ofereixen aquest mes de novembre una nova Setmana de la Ciència, un cicle de tres activitats obertes a tothom (una exposició, i dues taules rodones), que estarà centrada en l’aigua.

La primera activitat tindrà lloc el dijous 9 de novembre a les 18:30h, consisteix en una exposició que amb el nom “Llegir la riera, escoltar l’aigua”, a més comptarà amb una presentació del seu autor, Pep Busquet, i l’ecòleg Santi Sabaté, investigador de la Universitat de Barcelona i el CREAF. 

La segona sessió tindrà lloc el dia 16 de novembre a les 18:30, on s'organitza el diàleg "Impactes de les sequeres i inundacions. Què està canviant?" on participen diverses figures de centres de recerca i universitats, entre ells, Santi Sabaté i Francesc Sabater, també investigador en la Universitat de Barcelona i el CREAF. 

La tercera activitat se celebra el 30 de noviembre a les 18:30h i consistirà a una conversa “Parlem dels receptors dels impactes”, on participen diversos actors de l’àmbit de l’agricultura, la ramaderia, el paisatge i la cuina. 

 

 

 

 

Documentos: 
application/pdf programa.pdf