CCN
El Jou Nature
Carretera El Jou, s/n
08694 Guardiola de Berguedà Barcelona
España
Dirección de contacto: 
asubirana@xcn.cat
Link del evento: 
Programa

Congrés de Conservació de la Natura

De Lunes, Octubre 2, 2023 hasta Miércoles, Octubre 4, 2023

El Congrés de Conservació de la Natura serà un espai de trobada presencial de tres dies per conèixer experiències exitoses, adquirir nous coneixements, intercanviar informacions tot fent xarxa i debatre sobre diversos temes. Durant el congrés s’abordaran diversos àmbits vinculats a la conservació de la natura: fluvial, agrari, litoral i marí, pastoralisme per a la gestió forestal, custòdia del territori, bioeconomia, comunicació i rewilding.

L'Anna Ramon i la Verónica Couto, cap de comunicació i tècnica de comunicació del CREAF, respectivament, oferiràn el taller "Comunicant natura per al Tercer Sector Ambiental: Estratègies impactants, genuïnes i memorables". Uneix-te a aquest taller i aprèn a comunicar natura de manera autèntica i amb un relat que marqui la diferència en el canvi ambiental!

  • Dilluns 2 i dimarts 3 d’octubre – sessions temàtiques, de debat i de treball en xarxa a El Jou Nature (Guardiola de Berguedà) + espai d'humor amb en Godai Garcia.
  • Dimecres 4 d’octubre – visita a Camadoca amb l’Associació ADEFFA (Santa Maria de Merlès) + corrandes de Carles Belda i concert de rumba de Pelat i Pelut.

Inscripcions fins al 25 de setembre aquí.

Organizado por: 
Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)