Santa Fe del Montseny & Sant Celoni
España
Link del evento: 
MÉS INFORMACIÓ & ENLLAÇ PER REGISTRAR-SE

Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc

Sábado, Mayo 13, 2023

El curs 'Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc' l'organitza la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny i vol contribuir a la defensa dels valors ambientals i la biodiversitat al Montseny perquè els sistemes naturals tinguin un futur viable. El curs l'imparteixen persones representants del món científic, coneixedores de les dinàmiques d'aquesta muntanya, que, d'alguna manera, constitueix el paradigma dels espais suposadament protegits de Catalunya. La investigadora del CREAF Annelies Broekman, grup d'aigua i canvi global del CREAF, hi participa amb la ponència 'El canvi global a la tordera'. Tindrà lloc el 13 de maig a Sant Celoni.

A qui s'adreça el curs? El curs no va adreçat només a persones que estudiïn les problemàtiques dels espais naturals, sinó que es planteja obert a totes aquelles interessades en saber-ne més sobre l'estat de la natura a Catalunya i, en particular, de les especificitats pròpies del massís del Montseny.

Què faràs al curs? El curs està estructurat en dos blocs, separats temporalment, que combinen aspectes teòrics amb observacions directes. La idea és fer compatible un cert aprofundiment dels coneixements acadèmics, amb la constatació dels fenòmens descrits allà on es produeixen. D'acord amb aquesta proposta, cadascuna de les dues sessions anirà acompanyada d'una sortida de camp, per la qual es disposarà del servei de transport col·lectiu que la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny posa a disposició de les persones participants.Les sessions teòriques es duran a terme a Can Cassades a Santa Fe del Montseny, i la Rectoria Vella de Sant Celoni, respectivament. L'horari de cada sessió anirà des de les 9:00h fins a les 14:00h, incloent-hi en aquest horari una pausa de cafè i la sortida de camp posterior.

El curs és totalment gratuït pels participants, però cal inscripció prèvia. Més informació en aquest enllaç. 

Organizado por: 
Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny