España
Link del evento: 
INSCRIU-T'HI!
Cómo llegar: 

En línia. 

Jornada tècnica: Silvicultura climàticament intel·ligent, una gestió forestal per a la mitigació i adaptació dels boscos catalans al canvi climátic

De Martes, Mayo 10, 2022 hasta Miércoles, Mayo 11, 2022 9:30 - 12:30

La jornada es divideix en dues sessions. En la primera (dimarts 10 de maig, 9:30-12:30) es presenten algunes mesures silvícoles de mitigació i adaptació al canvi climàtic a través d’experiències específiques implementades en diferents projectes europeus. En la segona (dimecres 11 de maig, 9:30-12:30), s’explicaran i debatran les proves pilot de gestió agrupada i participada del projecte LIFE CLIMARK per al finançament de la gestió forestal multifuncional. El CREAF hi participa amb una ponència a càrrec de l'investigador del CREAF Eduard Pla qui presenta 'Gestió adaptativa del paisatge agrosilvopastoral: l’experiència a les proves pilot del projecte LIFE MIDMACC'. 

Aquesta jornada tècnica es presenta en el marc del projecte OPCC ADAPYR, l’objectiu principal del qual és l’observació, capitalització, transferència i apropiació de Bones Pràctiques d’adaptació al canvi climàtic en el Pirineu, en un context de cooperació transfronterera. Entre les accions formulades, hi ha la transferència de coneixement als sectors socioeconòmics del Pirineu a través de processos participatius per identificar les necessitats i la generació d’informació específica útil per a aquests processos.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA!

Organizado por: 
Centre de la Propietat Forestal (CPF)
Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC)
INTERREG POCTEFA
OPCC
CLIMARK
FORESPIR