Jornada en línia
España

Presentació de l'Atlas dels Ocells Nidificants d'Europa 2

De Jueves, Diciembre 3, 2020 hasta Viernes, Diciembre 4, 2020

Presentació internacional

3 de desembre de 16:00 a 17:30

Presentació del llibre i celebració de la seva publicació fent especial èmfasi en Barcelona, Sempach i Praga, les tres localitats des de les quals s’ha coordinat l’Atles. L’acte serà en anglès i s’emetrà en directe des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona a través de YouTube: youtu.be/lme2TBqoIEw. El moderarà el nostre company Carles Carboneres i comptarà amb intervencions dels membres de l’equip de coordinació europeu, coordinadors nacionals, Fundació MAVA, BirdLife International, Comissió Europea, Lynx Edicions i Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Presentació a Catalunya

4 de desembre de 18:00 a 19:30

Presentaciód el llibre i celebració de la seva publicació des d’una perspectiva més local. Aquest acte serà en català i s’emetrà en directe des del Zoo de Barcelona a través de YouTube: youtu.be/ZzyKm3mkylk. Estarà moderat per la periodista Evelyn Segura i intervindran les persones que han fet possible el projecte des de Catalunya, molt especialment des de l’Institut Català d’Ornitologia, però també des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el CREAF i Lynx edicions. També comptarem amb la participació de les institucions que ens han recolzat des de Catalunya (Fundació Zoo, Museu de Ciències Naturals i Generalitat) i no faltaran, tampoc, les connexions internacionals.

Si voleu conèixer més detalls del projecte us animem a assistir també al Taller internacional sobre l'Atles que s'emetrà en directe el dia 3 de desembre de 10:00 a 14:00 també des de YouTube: youtu.be/Al9_LzJxhQ0 (vegeu més informació aquí)