En línia
España
Dirección de contacto: 
transferencia.irta@irta.cat
Link del evento: 
Programa de la jornada

En línia - L'equilibri dinàmic conreus/bosc i com planificar un territori per fer-lo resilient

Miércoles, Junio 3, 2020

CLIMAVIT 21.  L'equilibri dinàmic conreus/bosc i com planificar conjuntament un territori per fer-lo resilient a la realitat climàtica.

Aquesta jornada pretén el debat ampli i profund de com generar i gestionar un paisatge de secà resilient en condicions mediterrànies sotmeses a la nova realitat climàtica a partir dels resultats del projecte CLIMAVID21.
L'objectiu general del projecte CLIMAVIT21 és proporcionar dades objectives de clima i necessitats hídriques per l'adaptació de la viticultura al canvi climàtic al llarg del segle XXI, essent els objectius específics:
- El monitoratge del canvi climàtic des de 1950 fins als nostres dies, mitjançant l'anàlisi de les tendències mitjanes de temperatura i precipitació, i del comportament dels extrems.
- Les projeccions climàtiques, índexs agrometeorològics i necessitats hídriques fins a final de segle XXI per les zones de producció vitivinícola de les DO Pla de Bages i DO Empordà.
- Els plantejaments on es combinin la producció agrícola amb l'evitació i/o control dels incendis forestals.

Aquesta jornada es realitzarà en línia. Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us hi podeu inscriure a través del següent formulari.

Un cop finalitzada es podran enviar els dubtes que us sorgeixin per correu electrònic al transferencia.irta@irta.cat.

Organizado por: 
IRTA