FAREM
National Projects
Project duration: 
Jan 2010 to Jan 2011

Una Estació experimental per a la recerca Sobre el funcionament, dinàmica i gestió Sostenible del bosc sec tropical a Nicaragua,

Introduction

En col · laboració amb l'IRTA i la Universitat Autònoma Nacional de Nicaragua (UNAN), el projecte preveu la formació d'un equipar d'Investigadors i la creació d'una estació experimental per a la recerca Sobre el funcionament, dinàmica i Gestió Sostenible del bosc tropical sec una Nicaragua, sin ecosistema del qual dependiente en gran parte la subsistencia de les Comunitats rurals de la zona.En el marc del projecte ja s'han realitzat intercanvis científics, Estades i tallers PRACTICS i l'organització del I Congrés Nacional de Medi Ambient de Nicaragua. A s'han iniciat diferents estudis Sobre els Efectes de la fragmentació i l'EXPANSIO de la frontera Agrícola en la dinàmica del bosc sec tropical més. L'objectiu és cercar ESTRATEGIAS de gestió Que garanteixin la Recuperació i Conservació d'aquest ecosistema.

L'Estació experimental es localitza en la Comunitat El Limón, un dos quilòmetres al sud-oest de la Ciutat d'Estelí i Preten servicio Referència nacional i internacional en recerca vinculat a l'ecologia, Conservació i Restauració de Sistemes i forestals agroforestals Del Tropic seg.

El centro de nou amb compta equipa especialitzats i instrumentació necessaris per a la investigació, agro-meteorologica estació Una i Infraestructura d'hivernacle per al muntatge d'experimentos. El docente-Personal Investigador els Convida un conèixer i treballar de Manera Conjunta des d'aquesta nova estació de Treball de la UNAN Managua.

  • FAREM ESTELÍ