SANTBOIRESPIRA
Altres
Durada del projecte: 
jul. 2023 a des. 2025

Introducció

El desenvolupament d'una infraestructura verda i blava potent en territoris urbans i periurbans és essencial per mantenir una bona qualitat de vida dels seus habitants i encarar amb millors garanties els reptes del canvi climàtic en aquests territoris. L'objectiu principal d'aquest projecte és desenvolupar la infraestructura verda i blava urbana al municipi de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat, Barcelona), connectada entre si i amb l'entorn, que augmenti la biodiversitat i la provisió de serveis ambientals a la ciutadania del municipi.

El projecte ajudarà a la mitigació local del canvi climàtic i a l'adaptació als seus efectes, i també millorarà la qualitat ambiental i l'habitabilitat de l'espai públic del municipi, fent-lo més accessible a tota la ciutadania de la mateixa manera i reduint la desigualtat en la distribució del verd urbà. L'estratègia de la infraestructura verda i blava que es desenvoluparà al projecte serà l'eix vertebrador per aconseguir aquesta millora, i el seu desenvolupament serà coordinat pel CREAF.

SANTBOIRESPIRA compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

  • SantBoiRespira