Màster Oficial en Teledetecció i SIG

L’objectiu del màster oficial en Teledetecció i SIG és proporcionar una sòlida formació científica en les tècniques d’observació de la Terra i la generació i anàlisi d’informació per a l’estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través dels SIG. Té, doncs, una orientació científico-tècnica centrada en els coneixements en profunditat dels continguts, i en l’establiment de bases sòlides per a la natural continuïtat de formació de l’alumnat.

El màster té una durada d'un curs acadèmic (60 ECTS) i s’estructura en 7 mòduls: 4 mòduls d’assignatures troncals obligatòries i 2 mòduls d'especialització. A més a més, el curs es complementa amb sessions pràctiques tutoritzades i la realització d'un Projecte Final de Màster com a últim mòdul obligatori del curs.

Perfil d'ingrés

Aquest màster va dirigit a llicenciats, graduats i diplomats interessats en els fonaments i les aplicacions de la Teledetecció i/o els SIG (Geògrafs, Biòlegs, Ambientòlegs, Físics, Geòlegs, Geodestes, Topògrafs, o d'altres disciplines relacionades amb la gestió ambiental y del territori).

Contacte

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots contactar amb la coordinació del Màster a través de l'adreça de correu electrònic: master@creaf.uab.cat.

També pots sol·lictar informació a:

Escola de Postgrau

Edifici U. Campus UAB
E-08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel (+34) 93.581.24.91
ep.formcont@uab.cat

CREAF

Edifici C. Campus UAB.
E-08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel (+34)93.581.13.12
master@creaf.uab.cat