Tant si estàs començant una nova carrera, potenciant les teves capacitats professionals o preparant-te per estudiar a nivell de doctorat, un màster pot ser una part essencial del teu desenvolupament professional i personal. El CREAF ofereix dos programes, inclòs el Màster Oficial en Ecologia Terrestre i de Gestió de la Biodiversitat, i el Màster Oficial en Teledetecció i SIG que t'ajudaran a assolir els teus objectius acadèmics.

Programes de màsters en els que col·laborem

Màster Oficial en Teledetecció i SIG
 

El CREAF col·labora amb el màster oficial en Teledetecció i SIG, l’objectiu del qual és proporcionar una sòlida formació científica en les tècniques d’observació de la Terra i la generació i anàlisi d’informació per a l’estudi del territori i la gestió dels seus recursos a través dels SIG. Té, doncs, una orientació cientificotècnica centrada en els coneixements en profunditat dels continguts, i en l’establiment de bases sòlides per a la natural continuïtat de formació de l’alumnat.

El màster té una durada d'un curs acadèmic (60 ECTS) i s’estructura en 7 mòduls: 4 mòduls d’assignatures troncals obligatòries i 2 mòduls d'especialització. A més, el curs es complementa amb sessions pràctiques de tutoria i la realització d'un Projecte Final de Màster com a últim mòdul obligatori del curs.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots contactar amb la coordinació del màster a través de l'adreça de correu electrònic: master.td.sig@uab.cat.

Veure més informació

 

Curs Estàndard de MiraMon

Màster Oficial d’Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

El CREAF col·labora amb el màster oficial d’ecologia terrestre i gestió de la biodiversitat. Està adreçat a la comunitat d’estudiants interessada en conèixer els processos implicats en el funcionament dels ecosistemes terrestres i les opcions per tal de mitigar el seu deteriorament futur en un context de canvi ambiental global, així com a persones interessades en la gestió i conservació dels recursos naturals biològics (fauna i flora).

El màster té una durada d'un curs acadèmic (60 ECTS) i s'organitza en dues especialitats: Ecologia Terrestre i Gestió i Diversitat de Fauna i Flora (marina i terrestre). Personal investigador referents del CREAF ofereix una varietat de cursos en aquests màsters i oportunitats als i les estudiants per realitzar al CREAF la Tesi de Mestratge obligatòria.

Aquests estudis permeten obtenir el títol oficial de Màster per la UAB i estan plenament adaptats al nou marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

Coordinadora general: Prof. Ana Morton ga.masters.biociencies@uab.cat

Coordinador de l'especialitat d'Ecologia terrestre: Prof. Bernat Claramunt

Coordinadora de l'especialitat de Gestió de la biodiversiat: Prof. Ana Morton

Veure més informació