ella-plimanns-pouton
935814851
Oficina: C5b/-124

Soc investigadora post doctoral en el grup de recerca ECOLAND i treballo sobre els règims d'incendis i els processos ecològics relacionats dins del projecte WildE, l'objectiu del qual és avaluar l'impacte potencial del rewilding per aconseguir els objectius de biodiversitat, clima, ús del sòl i societat de la UE.

M'interessa entendre l'impacte del canvi ambiental als ecosistemes i trobar solucions per protegir la vida a la Terra. La meva investigació se centra principalment en l'ecologia vegetal, la conservació de la biodiversitat i l'ecologia del foc i les pertorbacions. També m'interessen la governança mediambiental i les ciències socials.

Vaig acabar el meu doctorat a la Universitat de Melbourne el 2024, on vaig investigar la influència del foc en el cicle vital de les plantes de bruguerars a través dels seus trets. Després vaig realitzar un breu postdoctorat al Grup d'Ecologia Quantitativa i Aplicada i al Grup de Ciències de la Conservació de la Universitat de Melbourne/Universitat Deakin, on vaig treballar per avaluar el risc per als ecosistemes alpins australians utilitzant el marc de la Llista Roja de Ecosistemes de la UICN. Abans del meu doctorat vaig treballar com a consultora de seguiment i avaluació, on vaig col·laborar amb el govern en la millora de la política i els programes mediambientals. També vaig obtenir el Màster en Medi Ambient a la Universitat de Melbourne el 2018, on vaig investigar com el clima estacional i la competència entre arbres influeixen en la dinàmica de creixement dels eucaliptus.