935814821
Oficina: C5b/-126

Vaig estudiar a Biologia ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona. L'últim any de la carrera el vaig passar a Equador, a la universitat San Francisco de Quito, d'estudiant d'intercanvi. Després vaig fer una curta estada d'uns mesos a Indonèsia on vaig treballar amb 'slow lorises', un primat nocturn. Just després de la meva estada a Indonèsia vaig aconseguir la beca Leonardo da Vinci per fer una estada de sis mesos a un centre de recerca a Göttingen, Alemanya. Vaig treballar un total d'un any al Deutsches Primatenzentrum de Göttingen i després vaig cursar el Màster internacional de Biodiversity, Ecology and Evolution a la mateixa ciutat.

Vaig fer la tesi de màster en col·laboració amb un equip de recerca de París, cosa que em va permetre fer una estada de 2 mesos a la capital francesa. Després d'haver passat tants anys fora de casa, vaig decidir tornar a la meva ciutat natal, Barcelona, per fer el doctorat. Així doncs, vaig posar-me en contacte amb el Bernat Claramunt, un dels meus antics professors de la carrera, per posar en marxa el projecte.

Actualment, estic estudiant sistemes socioecològics de muntanya als Pirineus, i estem desenvolupant una eina de transferència de coneixement a la societat que consisteix en un model gamificat que il·lustra la presa de decisions envers els efectes del canvi climàtic en sistemes de muntanya.