935813345
Oficina: C5b/-156

És investigadora de doctorat al CREAF i investigadora col·laboradora de l'Institut de Ciència i Tecnologia Mediambiental (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Està especialitzada en justícia mediambiental, en concret al seu país natal, Síria. Titulada amb un doble màster a Silvicultura mediterrània i gestió de recursos naturals per la Universitat de Lleida (Espanya) i per la Karadeniz University (Turquia). Llicenciada en Enginyeria agrícola per la Tishreen University (Síria).

La seva tesi doctoral examina els efectes del conflicte armat de Síria sobre la conservació de la biodiversitat, des de diverses perspectives socioeconòmiques i de gènere. També va ser seleccionada pel Fons Mohammed bin Zayed per dirigir un projecte de recerca per protegir una epècie vegetal en perill d'extinció a Síria.

Ha estat voluntària amb l'associació KUDWA, concretament en projectes d'educació per a migrants. La seva missió és ajudar a protegir el nostre món natural mitjançant la investigació, l'educació i la conscienciació, així com difondre aquests coneixements entre les parts interessades i les persones amb responsabilitat política.