935814851
Oficina: C5B/-124

Sóc llicenciada en Biologia (2010, Universitat de Barcelona), màster en Plant Diversity (2011, Universitat de Reading, Regne Unit) i doctora en Biologia Vegetal (2017, Universitat de Barcelona).

La meva recerca se centra principalment en l'ecologia funcional i l'ecofisiologia de plantes llenyoses de zones fredes. Vaig dur a terme la tesi doctoral al grup GEOVEG (Universitat de Barcelona) sobre els efectes de l'escalfament, l'augment de la concentració de CO2 i la sequera estival en el creixement i funcionament de plantes subarbustives d'alta muntanya. Posteriorment vaig tenir Humboldt Postdoctoral Research Fellowship a la Universitat de Greifswald, Alemanya, on em vaig centrar en l’estudi dels anells de creixement, l'anatomia quantitativa del xilema i els trets funcionals per entendre la resposta de les plantes subarbustives als canvis biòtics i abiòtics del seu entorn.

El meu interès pels ecosistemes freds m’ha portat a realizar estades predoctorals a Suïssa (SLF i WSL) i a Àustria (Universitat d’Innsbruck), i estades postdoctorals a Noruega (Finse Alpine Research Station), Suècia (CIRC, Abisko) i Dinamarca (Universitat de Copenhague). Tot i que bona part de la meva recerca s’ha centrat en el funcionament de les plantes arbustives, també m’apassionen altres temes relacionats amb l’ecologia de comunitats i d’ecosistemes, com la dinàmica de la treeline o límit altitudinal del bosc, la descomposició de la fullaraca, el cicle dels nutrients en l’ecosistema i les interaccions planta-sòl.